18 yaşında tüfekle vurularak öldürüldü

Konya'da gençlerin kız meselesi nedeniyle tartışması kanlı bitti. Çıkan kavga sırasında tüfekle vurulan 18 yaşındaki Mehmet Demirtaş hayatını kaybetti. Olaya karışan 3 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden gencin yakınları ile polis arasında arbede yaşandı. Kalabalığa biber gazı ile müdahale eden polis 3 kişiyi daha gözaltına aldı.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Batı Hadimi Mahallesi Uzun Mehmet Sokak’ta bulunan bir parkta yaşandı. İddiaya göre, kız meselesi yüzünden tartışan taraflar parkta buluşmak için anlaştı. Parka gelen tarafların tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Ramazan Ş. yanında getirdiği tüfekle Mehmet Demirtaş'ı (18) göğsünden vurarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

18 yaşında tüfekle vurularak öldürüldü

Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak Ramazan Ş., M.E. ve F.E. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

18 yaşında tüfekle vurularak öldürüldü - Resim : 2

Öte yandan, Mehmet Demirtaş'ın yaşamını yitirdiğini duyan yakınları ise hastaneye akın etti. Bu arada polisle, gencin yakınları arasında gerginlik yaşandı. Kalabalığa biber gazıyla müdahale eden polis, gerginliğin yaşanmasına neden olduğu önü sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

18 yaşında tüfekle vurularak öldürüldü ile ilgili etiketler Konya cinayet kız meselesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.