18 yaşa aşılama başladı! Bu hikayede utanan Canan Kaftancıoğlu oldu

Koronavirüsle mücadele kapsamında 18 yaş ve üstündekilerin aşılanmasına başlandı. Mayıs ayında, "Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir" diyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya inanmayan ve "Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan" diyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sessizliğe büründü.

18 - 24 yaş aralığındaki gençler, bugünden itibaren randevu alarak koronavirüs aşısı olmaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından gençlere seslenerek "Gençler, aşılanıp hayata karışalım. Randevularda yaş sınırı 18’e indi." dedi.

8 Mayıs tarihinde yaz döneminde 18 yaş üstü herkesin aşılanabileceğini duyuran Bakan Koca, kimi kesimler tarafından 'yalancılıkla' suçlanmıştı. Bugün başlayan aşılama süreci, akıllara sosyal medya üzerinden yapılan o ithamları getirdi.

KAFTANCIOĞLU: KENDİNDEN UTANIR İNSAN

"Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa" diyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Bir hekimin göz göre göre bu derece yalan söyleyebilmesi, gerçekleri perdelemesi, yeri geldiğinde bilimi çarpıtması benim ağrıma gidiyor. Değer mi? Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan" diyerek Bakan Koca'yı hedef almıştı.

FATİH PORTAKAL DA İNANAMAMIŞTI

Gazeteci Fatih Portakal da aynı açıklamayı paylaşarak "İ-nan-mı-yo-rum" demiş ve gülmüştü.

18 yaşa aşılama başladı! Bu hikayede utanan Canan Kaftancıoğlu oldu ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Canan Kaftancıoğlu Sağlık Bakanı aşı 18 yaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.