18 Şubat hava durumu! Bugün hava nasıl olacak?

18 Şubat hava durumu! Son değerlendirmelere göre, yurdun bazı kesimlerinde hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece arasında artacağı tahmin ediliyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde...

18 Şubat hava durumu! 18 Şubat hava durumu raporunu Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınlandı.Malatya ve Hakkari hafif kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.Peki bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun güney kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Malatya ve Hakkari hafif kar yağışı, Elazığ ve Şırnak çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarının ise kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

ANKARA °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 18°C

Az bulutlu

18 Şubat hava durumu! Bugün hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler 18 Şubat Meteoroloji hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.