18 Şubat 2021 bu akşam hangi kandil? Perşembe günü hangi kandil var?

18 Şubat 2021 bu akşam hangi kandil? Mübarek Üç Aylar'ın başlamasıyla birlikte müslüman vatandaşlar yoğun bir ibadet dönemine girdi. Allah'ın rahmet ve bereketine mazhar olmak isteyenler üç aylar içinde kutlanacak kandillerin tarihlerini de araştırmaya başladı. Peki, bu Perşembe hangi kandil var? 18 Şubat Perşembe akşamı hangi kandil kutlanacak?

Perşembe günü hangi kandil var sorusunun yanıtı haberimizde. Üç Aylar'ın başlamasıyla birlikte bu mübarek günlerde kutlanacak kandillerin tarihleri de merak konusu oldu. 18 Şubat Perşembe akşamı kutlanacak ilk kandil hangisi?

Recep ayının 12 Şubat'ı 13 Şubat'a bağlayan gece başlamasıyla birlikte kandil günleri ve tarihleri de merak konusu oldu. Üç Aylar'ın ilk ayı olan Recep ayı içersinde Regaip ve Miraç kandilleri de bulunuyor. 

PERŞEMBE GÜNÜ HANGİ KANDİL VAR?

18 Şubat Perşembe akşamı kutlayacağımız kandil  REGAİP KANDİLİ'dir. Recep ayında gerçekleşen ilk kandil olan Regaip kandili sonrası 10 Mart tarihinde  Miraç Kandili kutlanacaktır. Yani Recep ayı içerisinde 2 kandil vardır.

perşembe günü hangi kandil var ile ilgili görsel sonucu

2021 KANDİL GÜNLERİ NE ZAMAN?

2021 yılı için kandillerin tarihleri aşağıdaki gibidir:

Regaip Kandili : 18 Şubat 2021 Perşembe

Miraç Kandili : 10 Mart 2021 Çarşamba

Berat Kandili : 27 Mart 2021 Cumartesi

Kadir Gecesi : 8 Mayıs 2021 Cumartesi

Mevlid Kandili : 17 Ekim 2021 Pazar

 

18 Şubat 2021 bu akşam hangi kandil? Perşembe günü hangi kandil var? ile ilgili etiketler Kandil Berat Kandili Mevlid Kandili perşembe günü hangi kandil var kandil tarihleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.