18 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2021 ödülü ne?

18 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı haberimizde. TV8'de yayınlanan Survivor 2021'de bugün ödül oyunu vardı. Peki, Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor ödül oyununu kim kazandı, 18 Ocak Survivor ödül oyunu hangi takım kazandı sorusunun yanıtı haberimizde.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yedeklerden gelen Sergen ve Bahar ünlüler takımında, Baran ve Duygu ise gönüllüler takımında Survivor 2021 yarışmasına başladı. İlk performanslarını ise ödül oyununda sergileyen yarışmacılar ve takımları kazanmak için olağanüstü çaba sarf etti. Ödülü kazanan ise gönüllüler oldu.

Survivor 18 Ocak ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2021 ödülü nedir?

SURVİVOR GÜNÜN ÖDÜLÜ NEDİR?

Ünlüler ve gönüllüleri karşı karşıya getiren ödül oyununda rekabet oldukça yüksekti. Acun Ilıcalı, 18 Ocak ödülünü açıkladı. Buna göre oyunu kazanan takım sigara böreği alacak.

18 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2021 ödülü ne? ile ilgili etiketler Survivor survivor ödül oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.