18 Ocak ATV yayın akışı! Bugün hangi filmler var?

Çoğu kişi televizyon karşısına geçip izleyebileceği dizi ve filmler hakkında araştırmalar yapmaya devam ediyor. ATV ekranlarında bugün hangi dizilerin olduğu merakla araştırılmaya başladı. ATV ekranlarının yayın akışını sizler için araştırdık. İşte, 18 Ocak ATV yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde...

Vaktini evde geçirmek isteyen çoğu kişi televizyonda hangi film ve dizilerin olduğunu merak edip arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Günün dizi ve programlarının kaçta başlayacağı rağbet gören konular arasında yer alıyor. ATV ekranlarının yayın akışını sizler için araştırdık. İşte, 18 Ocak ATV yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde...

18 Ocak ATV yayın akışı! Bugün hangi filmler var?

18 OCAK ATV YAYIN AKIŞI!

07.30 ATV'DE HAFTA SONU

10.00 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

13.15 İYİ BİR DİNAZOR

15.05 HERCAİ

19.00 HAFTA SONU ATV ANA HABER

20.00 KİM MİLYONER OLMAK İSTER

00.20 DELİ YÜREK BUMERANG CEHENNEMİ

02.45 KARA MELEK

05.20 BEYAZ GELİNCİK

DELİ YÜREK BUMERANG CEHENNEMİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yusuf Miroğlu, güneydoğunun terör ortamında beraber askerlik yaptığı arkadaşının düğününe katılmak için Diyarbakır’a gider. O bölgede saygın bir adamın oğlu olan Cemal, Yusuf ve nişanlısı Zeynep’i büyük bir mutluluk ve kutlamalarla karşılar. Bu düğün, bölgedeki kargaşa dolayısıyla, Cemal ve müstakbel eşi Leyla’nın aileleri arasında oluşan gerginliğin sona ermesinde, barış ve umudun simgesi olur. Karanlık günler yine de geçmişte kalmaz. Cemal düğün günü vurularak öldürülür. Ve hemen ardından, katil de, düğünde şüpheli bir şekilde öldürülür. 

Yusuf, bu olayın ardından çok fazla üzülür ve arkadaşının basit bir cinayete kurban gitmediğinden şüphe etmeye başlar. Cemal’in, bölgede istikrarı sağlamış olan, barış yanlısı komiserin suikastı hakkında haberdar edildiğini hatırlar. Cemal, bildikleri yüzünden mi öldürülmüştü? Cemal’in ölümünden de aynı kişiler mi sorumluydu? Yusuf, bu soruların cevabını bulmakta kararlıdır. Bunu gerçekleştirmek, söz konusu tehlikeli bölgede çok da kolay değildir. Yusuf, askerken komutanı olan Bozo’dan yardım alır.

Yusuf, Bozo’nun radikal tutumlarını her zaman için onaylamasa da, bu bölgede çok fazla oyun oynandığını öğrenmiş oluruz. Olaylar gelişirken, sadece Cemal’in katillerinin kim olduğunu merak etmekle kalmaz, masum insanların acı çekmesine rağmen, terörün sona ermemesinde çıkarı olan kişilerin kim olduğuyla ve barışı neden istemedikleriyle daha çok ilgilenmeye başlarız.

Deliyürek-Bumerang Cehennemi, Türkiye’nin en popüler televizyon dizilerinden biri olan Deliyürek’in sinemaya uyarlamasıdır. Yusuf, hukuk sisteminin zayıflaması, siyasetçilerin yozlaşması ve insanların hayal kırıklıklarına uğraması sonucunda ortaya çıkan karanlık güçlere karşı direnmekte kararlı bir kahramandır. Özetle Yusuf, modern çağın Robin Hood’u ve temiz toplumun bir sembolüdür. İzleyici, filmde değinilen her konuyla, medyayı ve kamuoyunu meşgul eden günlük olayların ardında dönen olaylar hakkında bilgi edinir. Dikkatimiz, bu perspektiften, terörün çok sayıda can aldığı güneydoğuya yönelir.

 

18 Ocak ATV yayın akışı! Bugün hangi filmler var? ile ilgili etiketler ATV canlı izle canlı yayın 2020 ATV yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.