18 Mayıs'ta bankalar açık mı? 18 Mayıs Pazartesi bankalar açık olacak mı?

18 Mayıs'ta bankalar açık mı? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan COVID-19 virüsü dünya genelinde çoğu ülkede ölümlere sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile 3.952 kişi yaşamını yitirdi. Devlet tarafından sağlık önlemleri alımaya devam ediliyor. Hafta sonları sokağa çıkma kısatlaması getirildi. Birçok kişi 19 Mayıs öncesinde bankaların açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki, 18 Mayıs'ta bankalar açık mı? 18 Mayıs Pazartesi bankalar açık olacak mı? Detaylar haberimizde..

18 Mayıs'ta bankalar açık mı? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altın alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi sağlık önlemlerinin arttırılmasına sebep oldu. Sağlık önlemleri kapsamında restoranlar, kafeler ve okullar geçici bir süreliğine kapatılmıştı, hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde 18 Mayıs Pazartesi günü bankaların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, 18 Mayıs'ta bankalar açık mı? 18 Mayıs Pazartesi bankalar açık olacak mı? Detaylar haberimizde...

Bugün 1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs 2020 Cuma ...

18 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI?

Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) sokağa çıkma kısıtlaması getirilen illerdeki banka şubelerine ve edimlere ilişkin kararı resmi internet sitesinde yayımlandı.

Duyuruda, İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararında belirtilen 15 ilde 18 Mayıs Pazartesi günü banka şubelerinin kapalı olacağı aktarılarak, şunlar kaydedildi:

Son ödeme tarihi 18 Mayıs olan işlemler 20 Mayıs'a ertelenecek

"Kısıtlama kapsamındaki bu 15 ilde yerleşik olan müşteriler bankacılık işlemlerini şube dışı kanalları kullanarak yerine getirilebilecektir. Edimlerinin yerine getirilmesinin son günü 18 Mayıs olan müşterilerin ise edimlerinin 20 Mayıs'a ötelenmesi hususunda üyelere tavsiyede bulunulmuştur. Üyelerden, kararda yer alan 15 ilde yerleşik müşterilerin 18 Mayıs tarihli edimlere ilişkin TBB Risk Merkezi'ne bildirimlerinin Risk Merkezi Genelgesi'nin Mücbir Haller Uygulamasına göre yapılması istenmiştir."

İçişleri Bakanlığı kararına göre, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 15 il şöyle:

"Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak."

 

 

18 Mayıs'ta bankalar açık mı? 18 Mayıs Pazartesi bankalar açık olacak mı? ile ilgili etiketler Garanti Bankası Merkez Bankası İş Bankası Vakıf Katılım Bankası Banka bankalar açık mı 18 mayısta bankalar açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.