18 Mart okullar tatil mi? Perşembe öğleden sonra ders işlenecek mi?

Bir destanın yazıldığı Çanakkale'de vatan uğruna canlarını vermiş olan şehitlerimizin anıldığı 18 Mart Çanakkale Zaferi bu yıl Perşembe gününe denk gelmektedir. Öğrenciler 18 Mart okullar tatil mi, Perşembe öğleden sonra ders işlenecek mi merak ediyor.

Her sene tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi bu yıl pandemi süreci nedeni ile kutlanacak mı merak ediliyor. Çanakkale'de can vermiş olan şehitlerimizi andığımız bu günde öğrenciler 18 Mart okullar tatil olacak mı, Perşembe öğleden sonra ders işlenecek mi sorularını araştırmaya başladı.

Sizler için bu soruların cevabını araştırdık. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan çalışma takvimine göre 18 Mart Perşembe tatil mi olacak?

18 Mart okullar tatil mi? Perşembe öğleden sonra ders işlenecek mi?

18 Mart okullar tatil mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan çalışma takvimine göre 18 Mart Perşembe günü okullar açık olacaktır. Derslerin işlenmeye devam edecektir. Her sene Çanakkale Zaferi okullarda törenlerle karşılanırken bu yıl Covid-19 nedeni ile okullarda kutlama törenleri yapılamayacağı tahmin edilmektedir.

2021 Yılı Resmi Tatil Günleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tatili Cuma gününe denk gelmektedir.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü İşçi Bayram Cumartesi gününe denk gelmektedir.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çarşamba gününe denk gelmektedir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Perşembe gününe denk gelmektedir.

30 Ağustos Zafer Bayramı Pazartesi gününe denk gelmektedir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Cuma gününe denk gelmektedir.

18 Mart okullar tatil mi? Perşembe öğleden sonra ders işlenecek mi? ile ilgili etiketler 18 Mart Perşembe Günü okullar tatil mi ders işlenecek mi çanakkale zaferi Çanakkale savaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.