18 Kasım Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto çekilişi kaçta? Büyük ikramiye ne kadar?

18 Kasım Süper Loto sonuçları açıklandı! Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda gerçekleşen Süper Loto çekilişi öncesi kuponlar da doldurulmaya devam ediyor. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişte Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? 18 Kasım 2021 Süper Loto Kazandıran numaralar: 9-19-20-42-54-59 oldu.

18 Kasım Süper Loto sonuçları açıklandı! Sisal Şans ile birlikte en çok kazandıran şans oyunlarından biri olan ve haftanın 3 günü yapılan Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Hem bayilerden hem online olarak oynanabile Süper Loto 18 Kasım çekilişi ile birlikte büyük ikramiyesini talihlilere dağıtacak. Peki Süper Loto 18 Kasım sonuçları belli oldu mu?

Zengin olma hayaliyle birlikte bayilerden doldurdukları kuponlarla bu akşam Milli Piyango Tv karşısına geçecek olan talihliler Süper Loto sonuçlarını merakla beklemeye başladı. Perşembe akşamlarının en heyecan verici şans oyunu Süper Loto büyük ikramiyesi 66.601.655 TL'dir.

SÜPER LOTO 18 KASIM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Süper Loto sonuçları bu akşam açıklanacak. Ancak çekiliş saati saat 21:30 olan Süper Loto sonuçları henüz açıklanmadı. Kazandıran numaraları haberimizden takip edebilirsiniz.

18 Kasım 2021 Süper Loto Kazandıran numaralar: 9-19-20-42-54-59 oldu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

18 Kasım Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto çekilişi kaçta? Büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto 18 kasım süper loto sonuçları süper loto çekilişi 18 kasım sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.