18 günlük gelini polis eşi mi vurdu?

Sosyal medya üzerinden tanıştığı polis memuru Müslüm Aktaş ile 18 gün önce evlenen Sevgi Nur Aktaş eşinin beylik silahı ile başından vuruldu. Olay sonrası tutuklanan Müslüm Aktaş ifadesinde, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınan eşinin intihara kalkıştığını ileri sürdü. Sevgi Nur Aktaş'ın kardeşi ise ablasının eniştesi tarafından vurulduğunu iddia etti. "Bu cinayete sessiz kalmayın" diye sosyal medyadan çağrı yapan Eda Nuray'a destek yağdı.

Sevgi Nur Aktaş, pazar günü Keçiören Osmangazi'deki evinde başından vuruldu. 

Aktaş, daha 18 gün önce polis memuru Müslüm Aktaş ile dünya evine girmişti. 

Ancak ikili arasında ev meselesi nedeniyle tartışma yaşanmıştı. 

Müslüm Aktaş'ın anlatımına göre olay günü Kırıkkale'deki ailesinin yanına gitmek istiyordu. Yine aralarında tartışma yaşandı. Sonra da eşinin silahını alıp yatak odasında intihara kalkıştı. Ona engel olmak isterken silah yanlışlıkla ateş aldı ve Sevgi Nur Aktaş başından vuruldu. 

Genç kadın şu anda Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bilinci kapalı bir şekilde yoğun bakımda tutuluyor.

Sevgi Nur Aktaş'ın ailesi ise olayın intihara teşebbüs ya da kaza olmadığını polis eşi tarafından vurulduğunu ileri sürüyor. 

Genç kadının kardeşi Eda Nuray C. sosyal medyadan "Bu cinayete sessiz kalmayın" sözleri ile destek istedi.

18 günlük gelini polis eşi mi vurdu?

Sosyal medyayı ayağa kaldıran bu çağrı binlerce kişi tarafından paylaşılırken, #müslümaktaştutuklansın etiketi ile kampanya başlatıldı. 

18 günlük gelini polis eşi mi vurdu? - Resim : 2

MÜSLÜM AKTAŞ TUTUKLANDI

Eda Nuray C.'nin sosyal medyadan destek istediği sırada gözaltında olan polis memuru Müslüm Aktaş'ın ifadesinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün tahkikata devam ettiği bildirilirken, Müslüm Aktaş'ın olaya ilişkin ifadesi de ortaya çıktı.

18 günlük gelini polis eşi mi vurdu? - Resim : 3

Müslüm Aktaş emniyetteki ifadesinde, eşi ile yaklaşık 1 sene önce sosyal medya üzerinden tanıştıklarını ve ardından nişanlandıklarını, ancak aileler arasında ev konusu nedeniyle sorunlar olduğunu söylediği öğrenildi.

Eşinin 13.07.2020 tarihinde bileklerini kesmek suretiyle intihara teşebbüs ettiğini ileri süren Aktaş'ın olay günü sabah saatlerinde eşi Sevgi Nur AKTAŞ’ın kendi ailesinin bulunduğu Kırıkkale iline gitmek istediğini, kendisinin ise görevden geldiği için yorgun olduğunu ve uyuya kaldığını söylediği belirtildi. 

18 günlük gelini polis eşi mi vurdu? - Resim : 4

Uyandıktan sonraysa eşine ‘Kırıkkale’ye gidebiliriz’ demesi üzerine aralarında tartışma çıktığını bunun üzerine sakinleşmek için balkona çıktığını belirten Aktaş'ın balkondan içeriye girdiğinde eşinin beylik tabancası ile yatak odasına gittiğini gördüğünü, eşinin kendisine bir şey yapmasından korktuğu için müdahale ettiğini ve arbede esnasında silahın ateş aldığını beyan ettiği kaydedildi. 

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.