18 Eylül Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 18 Eylül çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan ve talihlilerin merakla takip ettiği Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21:30'da yapılıyor. Bayilerden ve online olarak oynanabilen Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? 18 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar;.9, 19, 47, 48, 67, 90 (20- Joker)

Geçtiğimiz çekiliştte 212 milyon TL'lik ikramiyenin sahibini bulduğu Çılgın Sayısal Loto çekilişi 18 Eylül akşamı yapılacak. Milli Piyango Online sitesinden de oynanabilen şans oyunu talihlilerine büyük ikramiyeler kazandırmaya devam ediyor. Peki 18 Eylül Sayısal Loto çekilişi saat kaçta yapılacak?

18 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak 18 Eylül Sayısal Loto çekilişi büyük ikramiye de sahibini bulacak. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonraı kazandıran numaralar da haberimizdeki yerini alacak.

18 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar;.9, 19, 47, 48, 67, 90 (20- Joker)

Sayısal Loto sonuçları 6 Mayıs 2020: 1320. Sayısal Loto çekilişi - Haberler

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA EKRANI...

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

18 Eylül Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 18 eylül sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.