18 Ekim MasterChef kim elendi, kim gitti? Didem Devay elendi mi?

18 Ekim 2020 Pazar akşamında MasterChef yarışmasında kimin elendiği merak konusu oldu. Eleme adaylarından Uğur, Emir ve Esra bu turu geçerek elenmekten kurtuldu. Peki, 18 Ekim MasterChef kim elendi? Didem Devay elendi mi? İşte detaylar…

18 Ekim MasterChef kim elendi, kim gitti? MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca düzenlenen yarışmaların sonucunda eleme adayları Uğur, Emir, Özgül, Didem, Esra ve Tanya olunca heyecan tavan yapmıştı. Peki, MasterChef 18 Ekim kim elendi? MasterChef Didem Devay elendi mi?

MASTERCHEF 18 EKİM KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Eleme oyununa kalan isimler: DİDEM, ÖZGÜL ve TANYA

Mehmet Şef son oyunda levrekten yapılan özel bir tabak hazırladı.

En iyi tabağı çıkaran birinci isim: ÖZGÜL

İkinci isim: TANYA

MASTERCHEF ELENEN İSİM: DİDEM

Didem "Elimden gelenin en iyisini yaptım. Burada olmak gurur verici. Aynı zamanda üzgünüm gidiyorum. Yedeklerden geldim enerjim yüksekti. İyi ki sizleri tanıdım. Her şey için teşekkür ederim." sözleri ile veda etti.

18 Ekim MasterChef kim elendi, kim gitti? Didem Devay elendi mi? ile ilgili etiketler MasterChef Berker başmanav Didem Devay
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.