18 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 18 Aralık çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan çekiliş haftanın üç günü gerçekleştiriliyor. Peki Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto 18 Aralık çekilişi için heyecan dorukta. Talihlilerin gözü kulağı bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişte olacak. Çekiliş saatine kadar hem online hem de bayilerden oynanabilen şans oyunu Sayısal Loto büyük ikramiyesini çekilişten sonra dağıtacak.

Kuponlarında kazanan numaralara yer veren vatandaşlar Sayısal loto ikramiyelerini almak için harekete geçecek. Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye bu akşam 103 milyon TL'nin üzerinde olacak.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

18 Aralık saat 21:30'da yapılacal Çılgın Sayısal Loto çekilişi ile birlikte sonuçlar ve kazandıran numaralar haberimizde olacak.

18 Aralık Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 18 aralık sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.