17 yıllık eşten kan donduracak ceza!

Karabük’te 17 yıllık eşi tarafından sürekli şiddet gördüğünü belirten Gülten A. kocası tarafından vücudunun birçok yeri kaynar su ile yakılınca annesinin evine sığındı. Eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan kadının yaşadığı şiddete ilişkin anlattıkları kan donduracak cinsten...

17 yıllık evli olan ve biri 15 diğer 8 yaşındaki 2 erkek çocuğu olan anne Gülten A.'nın iddiasına göre evlilikleri boyunca eşinden sürekli şiddet görüp dayak yedi.

Yaşadıklarını çocuklarını korumak için kimseye anlatamadığını belirten Gülten A., son olarak geçtiğimiz Aralık ayında eşi tarafından acımasızca üzerine kaynar su dökülerek yakıldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. 

Vücudunda 2. derece yanıklar oluşan Gülten A.'yı üzerine kaynar su dökerek yaktığı iddia edilen İsmail A., savcılık kararı ile 1 ay evden uzaklaştırma alırken, Gülten A. ise 8 yaşındaki oğlu ile birlikte annesinin evine sığındı.

17 yıllık eşten kan donduracak ceza!

Mutfakta süt kaynattığı sırada alt komşusunun evlerine misafirliğe geldiğini anlatan Gülten A. “Bu sırada kaynanamda mutfakta benim yanımdaydı. Eşim misafirin yanında oturmadınız diye ocakta kaynayan çaydanlığı alıp 8 yaşındaki çocuğumun gözü önünde üzerime fırlattı. 17 yıllık evliyim. Daha önce hep beni döverek darp ediyordu. Biri 15 diğeri 8 yaşında iki çocuğum var. Büyük olum Safranbolu’da yatılı yurtta kalıyor. Çocuklarım için sabredip hep üstünü kapatıp kimseye söylemiyordum. Yıllardır zaman zaman hep şiddet uyguluyordu. Tansiyon, şeker ve kalp hastalığım var diyerek işin içinden çıkıyordu. Artık dayanılmaz duruma gelince annem ve ben ayrı ayrı savcılığa suç duyurusunda bulundum ve 1 ay uzaklaştırma aldı. Ben şimdi annemin evinde kalıyorum” diye konuştu.

17 yıllık eşten kan donduracak ceza! - Resim : 2

“ÇOCUKLARIM İÇİN HİÇ SÖYLEMEDİM”

Yıllardır gördüğü şiddeti çocukları için yakınlarına söylemediğini ifade eden Gülten A., “ Ben çocuklarım için kaç yıldır yaptığı şeylerin üstünü kapatıyordum. Belki düzelir dedim ama düzelmez. Kaynar su ile haşlayınca ve artık dayanamadım. 2. derece yanık var ve kolumu bile döndüremiyorum. Ben yine de anneme kazayla döküldü desem de inanmadı. Çocuklarımın üzerine yemin ettirince gerçekleri söyledim” dedi.

Damadı tarafından kaynar su ile haşlanan kızını 2 gün boyunca doktora getirmediklerini söyleyen Pembe Çetin, “ Elimde çaydanlık sabaha kadar düşündüm, kendim döksem belli yerlerim yanar. Yukarıdan aşağıya nasıl yanıyor diye sabahlara kadar düşündüm. Olaydan iki gün sonra sağlık ocağına getirmişler. 15 gündür bize de bir şey demedi. Ben anayım. Kayınpederi bana al kızını git diyor. Ben kızımı böylemi verdim bunlara. Kızım bana kazayla oldu diyordu. Ben inanmadım sonra gerçekleri söyledi ve çocuğunun yanında bunu yapıyor. Bunun cezasını en ağır şekilde alması için mücadele edeceğim” ifadesini kullandı.

 

17 yıllık eşten kan donduracak ceza! ile ilgili etiketler Karabük Savcılık kaynar su çaydanlık yaktı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.