17 yaşındaki Suriyeli gence öfke kustular! 'Ben bir insanım...'

Kadıköy'de sokak röportajında kendisine yapılan ırkçılığı anlatan 17 yaşındaki Suriyeli genç, ne yaptıysa çevrede toplanan ve nefret söylemlerinde bulunan insanların ön yargısını kıramadı. En sonunda 'ben bir insanım' diyen genç, sosyal medyada da gündem oldu.

Türkiye'de son zamanlarda Suriyelilere karşı yapılan algı ve ırkçılık operasyonları sosyal medyada da gündem oldu... 

Kadıköy'de bir sokak röportajında çevredekilerin ön yargılarını kırmak isteyen 17 yaşındaki Suriyeli genç, bir anda yanında toplanan kalabalığın sözlü saldırısına uğradı. 

IRKIÇIKLA BAŞ EDEMEDİ: 'BEN BİR İNSANIM' 

Okumak için çalıştığını ve kendisine yapılan ırkçılıktan dolayı okulundan ayrıldığını söyleyen genç, ne söylediyse çevredekilerin tepkisini dindiremedi. En sonundan 'Ben kimim, ben bir insanım' diyen genç, sosyal medyada da gündem oldu. 

O anları Suriye medyası da manşetlerine taşıdı. 

17 yaşındaki Suriyeli gence öfke kustular! 'Ben bir insanım...'

 

 

17 yaşındaki Suriyeli gence öfke kustular! 'Ben bir insanım...' ile ilgili etiketler Suriyeli Irkçılık sokak ropörtajı ben bir insanım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.