17 yaşındaki genç, yanan araçta feci şekilde can verdi!

Bartın'da otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu yaralanan şoför Semih O. ve Mert Ç. kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı. Araçtan çıkamayan 17 yaşındaki Doğukan Gündoğan alev alan otomobilde feci şekilde can verdi.

Bartın'ın Gürgenpınarı mevkiinde edinilen bilgilere göre Semih O.'nun kullandığı otomobil Gürgenpınarı mevkiinde kontrolden çıkarak takla attı. Yaralanan şoför Semih O. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Mert Ç. takla atan araçtan kendi imkanları ile çıkmayı başardı.

ARAÇTAN ÇIKAMAYINCA YAŞAMINI YİTİRDİ

Bu sırada yanmaya başlayan araçtan çıkmayı başaramayan Doğukan Gündoğan ise alevlerin arasında kalarak yanarak can verdi. Olay anında alevleri fark eden bir vatandaş 112 ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada başka bir yangın için bölgeden geçen itfaiye ekiplerince yanan araca müdahale edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

17 yaşındaki genç, yanan araçta feci şekilde can verdi!

2 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yapılan kontrollerden 17 yaşındaki Doğukan Gündoğan'ın araç içerisinde yanarak hayatını kaybettiği tespit edildi.Yaralı şoför Semih O. ve Mert Ç. 112 ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

17 yaşındaki genç, yanan araçta feci şekilde can verdi! ile ilgili etiketler Bartın Trafik kazası yanan araç Doğukan Gündoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.