17 yaşındaki genç kıza tecavüz etti

İstanbul'da arkadaşları ile buluştuktan sonra evine dönen genç kız sapık dehşeti yaşadı. Zorla alıkonulup tecavüze uğrayan genç kızı polis kurtardı. Sapık ise tutuklandı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre 17 yaşındaki B.E., İstanbul Sultan Gazi'de ikamet ediyordu. Genç kız geçtiğimiz günlerde arkadaşları eğlendiği sırada saatin ilerlediğini fark etmemiş ve eve geç kalmıştı. Yolda ablası ile tartışan genç kızın önüne bir firmada gece bekçisi olarak çalışan Önder B. çıktı. Aynı mahallede oturmaları nedeniyle genç adamı tanıyan B.E., Önder B.'ye selam verip yürümeye devam edeceği sırada birden bekçinin cinsel saldırısına uğradı. Önder B., B.E.'yi tutarak tenhada bulunan bir yere götürüp, genç kadına istismarda bulundu.

Önder B. tarafından ölümle tehdit ederek, sabaha kadar alı konulan talihsiz genç kız tecavüze uğradı.Bu sırada B.E.'nin ablası küçük kardeşine ulaşamadığı için polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri genç kızın Önder B. tarafından alıkonulup tecavüze uğradığını tespit etti. Gözaltıa alınan Önder B. karakolda verdiği ifadesinde genç kızı tanımadığını cinsel birliktelik yaşamadıklarını ileri sürdü.

ADLİ TIP: 'TECAVÜZ' DEDİ
Adli Tıp Kurumuna sevk edilen genç kızın tecavüze maruz kaldığı belirlendi. Raporun ardından savcılık otopark bekçisi Önder B., hakkında "Çocuğun Cinsel İstismarı" ve "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından iddianame düzenlendi. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı iddianameyi yetkili İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

17 yaşındaki genç kıza tecavüz etti ile ilgili etiketler İstanbul Tecavüz sapık
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.