17 yaşındaki Gamze’nin ölümünde şok gelişme

Bodrum'da yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu’nun boynunun kırıldığı tespit edilmişti. Bunun üzerine gözaltına alınan anne ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkisinde ailesiyle yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu yatağında annesi tarafından ölü bulunmuştu.

17 yaşındaki Gamze’nin ölümünde şok gelişme

Otopsi sonucunda Gamze’nin boyun kemiğinde kırık tespit edilmesi üzerine anne ve babası gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Yürütülen soruşturma kapsamında yakınlarının da ifadesi alındı. Anne T.S ve baba M.H.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17 yaşındaki Gamze’nin ölümünde şok gelişme - Resim : 2

Gamze Sakallıoğlu’nun cenazesi Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi’nden yakınları tarafından alınarak bugün toprağa verildi.

17 yaşındaki Gamze’nin ölümünde şok gelişme - Resim : 3

İHA

17 yaşındaki Gamze’nin ölümünde şok gelişme ile ilgili etiketler cinayet Bodrum Gamze Sakallıoğlu tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.