17 Şubat Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta kar tatili var mı?

17 Şubat Sivas'ta okullar tatil mi? Birçok öğrenci yarın Sivas'ta okulların tatil olup olmadığını merakla araştırmaya devam ediyor. Soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini göstermeye başladı. Peki, 17 Şubat Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta kar tatili var mı? Detaylar haberimizde....

17 Şubat Sivas'ta okullar tatil mi? Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı etkili oluyor. Hemen hemen her gün birçok ilde kar tatili haberleri gelmeye başladı. Birçok öğrenci 17 Şubat Pazartesi günü Sivas'ta yoğun kar yağışı sebebi ile okulların tatil edilip edilmeyeceğini merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor.  Peki, 17 Şubat Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta kar tatili var mı? Detaylar haberimizde....

kar tatili ile ilgili görsel sonucu

17 ŞUBAT SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

17 Şubat Pazartesi günü Sivas'ta okulların tatil olup olmadığına dair henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğin de haberimizde yer alacaktır..

kar tatili ile ilgili görsel sonucu

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in batısı, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile K. Maraş, Osmaniye, Hatay ve Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Bolu, Malatya, Ankara ve K. Maraş'ın yüksek kesimleri, Adıyaman, G. Antep ve Kilis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren İzmir'in güney kesimleri Aydın ve Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI Yağışların gece saatlerinden itibaren İzmir'in güney kesimleri, Aydın ve Muğla çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KAR ERİMELERİNE DİKKAT: Doğu Karadeniz Bölgesinin 500 metre altında yüksekliğe sahip yerlerinde kar erimeleri beklenmektedir. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in yüksek kesimlerinde kar yağışlarının, kıyı kesimlerde yağmur ve kar erimelerinin oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

17 Şubat Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Sivas 17 Şubat Kar tatili 2020 Okul kar tatili var mı kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.