17 Şubat hava durumu! Meteoroloji il il uyardı

17 Şubat hava durumu! 17 Şubat hava durumu raporunu Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınlandı. Kar yağışı ve çığa karşı uyarılar yaptı. Tahminlerde birçok yerde yağış olacağı değerlendiriliyor. Peki bugün hava nasl olacak?

17 Şubat hava durumu! Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Son değerlendirmelere göre havanının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte il il hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu ile Elazığ, Bingöl, Muş, Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Güneydoğu Anadolu'da yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere Hakkâri ve Şırnak çevrelerinde yoğun olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

KAR VE ÇIĞ UYARISI

Yağışların; Hakkâri ve Şırnak çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


İSTANBUL °C, 11°C


Parçalı ve çok bulutlu


İZMİR °C, 16°C


Az bulutlu


ANKARA -1°C, 10°C


Parçalı ve az bulutlu

17 Şubat hava durumu! Meteoroloji il il uyardı ile ilgili etiketler Son dakika 17 Şubat Meteoroloji hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.