17 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da kar tatili var mı?

17 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Kar yağışı Ülke genelinde birçok ilde eğitime engel oldu. Birçok öğrenci 17 Şubat Pazartesi günü Diyarbakır'da yoğun kar yağışı sebebi ile okulların tatil edilip edilmeyeceğini merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, 17 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

17 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Kış aylarının gelmesi ile beraber soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini göstermeye başladı. 14 Şubat Cuma günü Diyarbakır il genelinde eğitim ve öğretime ara verilmişti. Birçok öğrenci ve veli 17 Şubat Pazartesi Diyarbakır'da okulların tatil olup olmayacağını merak edip araştırmaya devam ediyor. Peki, 17 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

kar tatili ile ilgili görsel sonucu

17 ŞUBAT DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL Mİ?

17 Şubat Pazartesi günü Diyarbakır'da okulların tatil olup olmadığına dair henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğin de haberimizde yer alacaktır..

14 ŞUBAT HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ VARDI?

DİYARBAKIR'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Diyarbakır Valiliği'nce, olumsuz hava şartları nedeniyle kent genelindeki okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi. Açıklamada, “Kar yağışı ve bu gece yaşanacak don ve buzlanma tehlikesi karşısında 14 Şubat Cuma günü Diyarbakır il genelinde eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamu çalışanlarından hamile ve engelli personelimiz idari izinli sayılacaktır” denildi.

GAZİANTEP'TE EĞİTİME SOĞUK HAVA ENGELİ

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bazı ilçelerde yollar kapanırken, sürücüler yolda ilerlemekte zorluk çekti.

Kar yağışının durmasını ardından hava sıcaklığı sıfırın altına düştü. Gaziantep Valisi Davut Gül ise sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile oluşabilecek buzlanma ve don olayına karşı kentteki okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu. Engelli ve hamile kamu personellerinin ise 1 gün süreyle idari izinli sayılacağını ifade eden Vali Gül açıklamasında, “Meteorolojik veriler doğrultusunda, bu gece yaşanacak don ve buzlanma tehlikesi karşısında 14 Şubat Cuma günü Gaziantep il genelinde eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamu çalışanlarından hamile ve engelli personelimiz idari izinli sayılacaktır” dedi.

BİNGÖL'DE EĞİTİME KAR ENGELİ

Bingöl'de kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent merkezi ve ilçelerdeki okullarda eğitime 14 Şubat Cuma günü için ara verildiği belirtildi. Açıklamada, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

SİİRT'TE EĞİTİME KAR ENGELİ

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, kent merkezi ve merkeze bağlı köylerde yoğun kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 Şubat Cuma günü eğitime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi. Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

TUNCELİ'DE ‘KAR' TATİLİ UZATILDI

Tunceli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle daha ara verildiği bildirildi. Açıklamada, “Kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle Tunceli genelinde merkez ve 7 ilçemizde 14 Şubat Cuma günü 1 bir gün süreyle tüm okullarımız tatil edilmiştir. Engeli olan ve hamile çalışanlarımız da idari izinli sayılacaktır” denildi.

 

17 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Diyarbakır 17 Şubat Kar tatili 2020 Okul kar tatili mi?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.