17 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 17 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Dün akşam eleme adayı kim oldu?

17 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyinde Ünlüler takımından Mert ve Aycan'ın ismi yazıldı. Bu akşam hangi takımın dokunulmazlığı kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte 17 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

17 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2020'nin yeni bölümünde nelerin yaşanacağı merak ediliyor. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyinde Ünlüler takımından Mert ve Aycan'ın ismi yazıldı. Adaların birleşmesine kısa süre kala fırtına devam ediyor. Gönüllüler takımında tartışmalar her geçen gün artıyor. Bu akşam hangi takımın dokunulmazlığı kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte 17 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor ünlüler takımı ve gönüllüler takımı haftanın 1. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye girdi. Bir süredir klinikte tedavi gören Nisa’nın da katıldığı yarış nefes kesti. Dokunulmazlığı ise 10'a 4 Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVORDA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine gitmek üzere eleme adayını belirledi. Yapılan oylamanın ardından Mert ve Aycan eleme adayı seçildi. Gönüllülerin eleme adayı ise Yasin oldu.

SURVİVOR 17 MAYIS DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yeni bölümde dokunulmazlığı kazanan takım Ünlüler oldu.

MERT VE YASİN GERGİNLİĞİ

Oyun sırasında Yasin’in doktor raporu olduğu ve oynamayacağı açıklandı. Survivor Mert itiraz ederek "Hayır, biz kabul etmiyoruz onu" dedi. Yasin ise "Ne hayırı? Doktor raporu" var diyerek karşılık verdi. Mert bunun üzerine daha önce kendisi sakat olduğu için oyunda oynamadığı için Gönüllüler takımının kendisi için söylediklerini hatırlattı. Yasin ise bunun üzerine "Tamam ağlamayın oynayacağım" dedi.

Yaşanan tartışma adada tansiyonu yükseltti. İki takımın da yarışmacıları, tartışmaya müdahale etti.

17 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 17 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? Dün akşam eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 17 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.