17 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Sınavlar ne zaman başlıyor?

Okullar 17 Mayıs Pazartesi tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merak edilmekte. Tam kapanma döneminin sona erecek olması ve bayramın hemen ardından yüz yüze eğitim konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yeni bir açıklama geldi. Peki, 17 Mayıs yüz yüze eğitim var mı?

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan tam kapanma döneminin sona ereceği 17 Mayıs Pazartesi günü okullardaki yüz yüze eğitim konusunda yeni bir açıklama geldi. Tam kapanma sürecinin başladığı 29 Nisan tarihinden itibaren okullarda yüz yüze eğitimin sona ermesi akılların karışmasına neden olmuştu.

17 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır. Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerine yer verildi.

17 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Sınavlar ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların kapanacağı tarih ile ilgili, "Öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmakla ilgili planlama çalışmaları var. Ara tatil yok." bilgisini paylaşmıştı.

17 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Sınavlar ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı 17 Mayıs okullar yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.