17 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? Bil bakalım oyunu kazananı kim oldu?

17 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı merak ediliyor. Survivor'da nefes kesen ödül oyunu ve sonrasında Anlat Bakalım heyecanı yaşandı. Mavi ve Kırmızı takımlar arasında belirlenen bir isim adaya veda edecek. Konsey yolunu tutan ve belirlenen 3 adaydan hangisi Survivor'a veda edecek?

17 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? Bil bakalım oyunu kazananı kim oldu?

Survivor 2021 eleme ve ödül oyunları heyecanı devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takımın ilk kez takım olarak yarıştığı ödül oyununda parkurda heyecanlı anlar yaşandı.

Paint Ball atışı ile noktalanan ödül oyunu akabinde yarışmacılar Bil Bakalım oyununa çıktı. Peki, Bil Bakalım'ı kim kazandı, ödüller ne oldu?

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın yeni ödül mücadelesi gerçekleşti. Oyunun ödülü ise dondurma oldu. Yanında eğlenceli, heyecanlı deniz gezintisi ve enfes yemek. Oyunun kazananı ise Ayşe'nin sayısı ile mavi takım oldu.

BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021 yarışmasının son Bil Bakalım oyunu gerçekleşti. Oyunu alan takım, istediği bir yere seyahat etme fırsatı yakalayacak. Ancak henüz kazanan netleşmedi.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Finele doğru haftada üç dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Son yarış ile birlikte adaya veda eden isim de belli oluyor. Haftanın adayları Aleyna, Dora ve İsmail oldu.

17 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı? Bil bakalım oyunu kazananı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor survivor 17 haziran ödül oyunu survivor anlat bakalım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.