'17 bin faili meçhul' demek, 'Türkler soykırım yaptı' demekten farksızdır''

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun'da bu hafta, 5.8'lik İstanbul depreminin yankılarını, birinci yıldönümünde Cemal Kaşıkçı cinayetini ve ‘katil devlet' tartışmalarını SuperHaber Haber Müdürü Barış Özkan'a değerlendirdi.

SuperHaber'de yayınlanan 'Haberin Olsun'da bu hafta gündemin öne çıkan başlıkları arasında geçtiğimiz hafta bütün İstanbul'u ve Marmara'yı korkutan 5.8'lik deprem vardı. HAARP projesinin bu tür depremleri tetikleyip tetiklemediğinin bilinemeyeceğini, ancak ABD'de bir merkezde bu tür çalışmalar yapıldığını söyleyen Bozkurt, deprem sonrası kaosu yönetmek isteyecek güçlerin hazırda beklediğini ifade etti.

Öte yandan, Cemal Kaşıkçı cinayetinin birinci yılında, Türk istihbaratının başarısı olmasaydı cinayetin Türkiye'nin üzerine yıkılacağını söyleyen Bozkurt, Nagehan Alçı'nın katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği 'Katil devlet' çıkışına da sert tepki gösterdi. Bozkurt, 17 bin faili meçhul rakamının gerçeği yansıtmadığı gibi, PKK'nın kaçırıp infaz ettiği insanların da bu rakama dahil edildiğini, hukuksuz cinayetleri devletin değil Gladio'nun işlediğini kaydetti.

SuperHaber YouTube programında yayınlanan Haberin Olsun programında:

- HAARP projesinin depremler üzerinde bir etkisi var mı?
- Olası bir büyük depremde Türkiye'yi çökertecek bir sürecin hazırlığı mı yapılıyor?
- ABD'deki merkezde depremle ilgili ne tür çalışmalar yapılıyor?
- Kaşıkçı cinayetinin talimatını kimler verdi?
- Türk istihbaratı Kaşıkçı cinayetinde nasıl bir rol oynadı?
- Nagehan Alçı 'Katil Devlet' çıkışını neye dayanarak yaptı?
- 17 bin faili meçhul rakamı nereden çıktı?
- Gladio'nun faili meçhullerdeki payı ne?

sorularının yanıtlarını ve daha fazlasını izleyebilirsiniz. ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında yayında.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

'17 bin faili meçhul' demek, 'Türkler soykırım yaptı' demekten farksızdır'' ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı Nagehan Alçı Ceyhun Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.