17 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan iki kişi oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı merak ediliyor. TV8'de hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında Cuma günleri haftanın kazanan ismi belli oluyor. 15 bin TL ödülün sahibi olacak yarışmacı bu akşam belli olacak. 17 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de iki kişi birinci oldu. Haftanın birincileri Tuğba ve Toprak oldu.

17 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazanan ismi az sonra belli oluyor. Ünlü sunucunun TV8'e transfer olmasının ardından Zuhal Topal'la Yemekteyiz ismini alan yarışmada her hafta birbirinden değişik yemek tarifleri ile yarışmacılar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Bu Cuma 15 bin TL ödülün sahibini bulacağı Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan isim belli olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

17 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de iki kişi birinci oldu. Haftanın birincileri Tuğba ve Toprak oldu.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor.

17 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kazanan iki kişi oldu! ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada zuhal topalla yemekteyiz kim kazandı 17 aralık zuhal topal'la yemekteyiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.