16 yaşındaki kıza dehşeti yaşattılar

Aydın'da 16 yaşındaki bir kız çocuğuna defalarca tecavüz edildiği ortaya çıktı. Annesi tarafından jandarmaya götürülen talihsiz kız yaşadıklarını tek, tek anlatarak tecavüz eden kişilerin isimlerini verdi. 16 yaşındaki C.N.K ablasının kendisini zengin erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmeye zorladığını da iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılan N.G. (51) kızları C.N.K. (16) ve H.K. ile birlikte Akbük Mahallesi'nde yaşamaya başladı. Kızının son zamanlardaki durumundan şüphelenen anne kızıyla konuşunca büyük şok yaşadı. Kızın tecavüze uğradığını söylemesi üzerine anne soluğu jandarmada aldı.

Mağdur çocuk C.N.K (16) jandarmada verdiği ifadede ifadesinde komşusu S.O'nun teknesi ile balık tutmaya gittiklerini ve denize açıldıktan sonra defalarca tecavüze uğradığını belirtti. Talihsiz kız daha önce ise adının Ü olduğunu bildiği bir kişi ile K.Ç ve E.P'nin ormanlık alanda kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.
Genç kız ayrıca ablası H.K.’nin de kendisini zengin erkeklerle para karşılığında ilişkiye girmeye zorladığını iddia etti.

Mağdur kızın ifadesinin ardından harekete geçen jandarma ekipleri olayla ilgili olarak S.O. (49), K.Ç. (20), E.P. (15) adlı şüpheliler ile abla H.K'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden S.O. ile K.Ç. adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.P. serbest bırakılırken, küçük yaştaki mağdurenin ablası H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 yaşındaki kıza dehşeti yaşattılar ile ilgili etiketler Aydın Tecavüz Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.