16 yaşındaki genç kız, TikTok videosu çektiği sırada silahlı bir saldırgan tarafından katledildi!

Dehşete düşüren olay ABD'nin Atalanta eyaletinde bir otel odasında gerçekleşti. 16 yaşındaki genç kız TikTok videosu çekerken odaya giren bir saldırgan tarafından vurularak katledildi. Videoda genç kızın çığlık attığı son anları görüldü. Bir görgü tanığı da kızın çığlıklarını duyduğunu ifade etti.

İki gün önce gerçekleşen korkunç olay, Atlanta'da bir otel odasında gerçekleşti. Neşeyle dans eden 16 yaşındaki Kalecia Williams, TikTok videosu yayınlamaya başladı.

HAYATINI KAYBETTİ

Dans ettiği esnada, içeriye bir kişi girdi. Genç kız tam o anda korkuyla irkildi ve video sona erdi. İçeriye giren silahlı saldırgan tarafından vurulan Williams kanlar içinde yere yığılarak can verdi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Polis ekiplerinin yaptıkları araştırma sonucu kurbanla aynı yaşta ve erkek olduğu belirlenen katili kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Katilin 12.02'de odaya girdiği belirlenirken, genç kızın 12.23'te yaşamını yitirdiği tespit edildi. Saldırı sırasında odada ne yaşandığı henüz bilinmezken, bir gördü tanığı ifadesinde genç kızın panikle 'kaldığı otelin adını bağırdığını' söyledi.

CİNAYETİN BİRDEN FAZLA FAİLİ VAR

Genç kızın annesi April Smith ise gazetecilere yaptığı açıklamada kızının ölümüne ilişkin şüpheli ve açıklanamayan ayrıntılar bulunduğunu ve cinayetin birden fazla faili olduğuna inandıklarını ifade etti.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

16 yaşındaki genç kız, TikTok videosu çektiği sırada silahlı bir saldırgan tarafından katledildi! ile ilgili etiketler ABD Amerika tik tok tiktok cinayeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.