16 Şubat Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor iletişim oyunununda ödül ne?

Survivor iletişim oyunu bu akşam oynandı. TV8'de ekrana gelen ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2021'de 16 Şubat 2021 akşamı oynanan iletişim oyununun galibi kim oldu?

16 Şubat Survivor iletişim oyununda kazanan kim oldu sorusunun yanıtı haberimizde. TV8'de ekrana gelen ve ünlüler gönüller kapışmasına sahne olan Survivor iletişim oyununda kazanan taraf belli oldu mu?

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

İletişim oyunu heyecanı bu akşam Survivor son bölüme damga vurdu. Gönüllüler daha önce iletişim ödülü almadıkları için bu ödül için tüm enerjileri ile parkura çıktı.

Survivor iletişim oyununu kim kazandı? İşte, 16 Şubat iletişim ödülü...

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2021'de iki takım yarışmacıları iletişim ödülü için rekabet ediyor. Yarışmacılar için tüm oyunların ve ödüllerin en kritiği olan iletişim ödülü mücadelesi nefesleri kesti. Ancak henüz 16 Şubat iletişim oyununu kazanan takım açıklanmadı.

16 ŞUBAT İLETİŞİM ÖDÜLÜ

Son olarak sembol oyununu gerçekleştiren takımlardan iki isim hem sembolü hem de ödülü kazanmıştı. Gönüllülerden Poyraz, ünlülerden de Gonca sembolü aldı. Poyraz beraberinde; Reşat, Hanzade ve Yunus Emre'yi mercimekli köfte ödülüne götürürken, Gonca ise Merve, Melis ve İlayda'yı seçti.

Salı akşamki bölümde ise aileleri ve arkadaşlarından herhangi bir haber almak için ünlüler ve gönüllüler iletişim oyununa çıktı. Yarışmanın ödülü ise bir arkadaşla WhatsApp yazışması oldu.

16 Şubat Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Survivor iletişim oyunununda ödül ne? ile ilgili etiketler Survivor 16 şubat survivor iletişim oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.