16 sezonun sonunda Arka Sokaklar finale gidiyor! Komiser Rıza Soylu'nun son sözleri kafa karıştırdı!

16 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisinde final iddiaları yeniden gündeme gelirken son sözler kafa karıştırdı. Yaz ayları gelirken diziler sezon finaline doğru giderken Arka Sokakların 17. sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusunda değişik iddialar gündeme geldi.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde adım adım sezon finaline doğru gidilirken kafa karıştıran sözler efsane yapımın sonlara yaklaştığını gösterdi. Fenomen dizi bir klasik halini alırken her bölümde yaşanan değişik aksiyon ve maceralarda yepyeni hikayeleri gündeme taşımış oldu.

Oldukça yoğun geçen 16 sezonun ardından televizyon ekranları için çok özel yapımlardan biri haline gelen Arka Sokaklar'da 17. sezonun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Dizide vazgeçilmezler isimler arasında yer alan Zafer Ergin’de komiser Rıza Soylu karakteri ile artık milyonların sevgilisi haline geldi.

16 sezonun sonunda Arka Sokaklar finale gidiyor! Komiser Rıza Soylu'nun son sözleri kafa karıştırdı!

Ancak Arka Sokaklar dizisinin 17. sezonunda şimdiden endişeli bir bekleyiş hakim oldu. Ergin son açıklamasında, geride kalan 16 senede çok heyecanlı anlar yaşadıklarını bundan sonraki süreçte ise neler olabileceği konusunda zamanın kendilerine yeni bir şeyler gösterip göstermeyeceğini ifade etti. Haziran ayında final iddiaları yeniden gündeme gelen Arka Sokaklar dizisinde Ergin’in bu sözleri kafaları karıştırdı.

16 sezonun sonunda Arka Sokaklar finale gidiyor! Komiser Rıza Soylu'nun son sözleri kafa karıştırdı! - Resim : 2

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’ın 2022 Eylül ayında 17. sezonu ile ekranlarda yerini yeniden alıp almayacağı ise şimdiden merak ediliyor.

16 sezonun sonunda Arka Sokaklar finale gidiyor! Komiser Rıza Soylu'nun son sözleri kafa karıştırdı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Zafer Ergin rıza soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.