Türk Tabipleri Birliği'nden grev açıklaması: Bitti fakat bazı doktorlar bugün de çalışmayacak!

Türk Tabipleri Birliği yaptığı açıklamada sağlıkta şiddet yasasının ve ücretlerinin düzenlenmesi taleplerinin yerine getirilmemesi nedeniyle 14-15 Mart tarihlerinde grev yapacaklarını duyurmuştu. Peki 16 Mart Çarşamba günü doktorlar çalışıyor mu? İşte detaylar...

Taleplerinin yerine getirilmemesi nedeniyle grev yapacaklarını duyuran Türk Tabipleri Birliği edindiğimiz bilgiye göre 16 Mart Çarşamba gününde Türkiye geneli grevin bittiğini fakat bazı hastanelerin 16 Mart tarihinde de grev yapacaklarını dile getirdi.


“HAKKIMIZ OLANI ALACAĞIZ!”

'“Hakkımız Olanı Alacağız!” başlığı ile 14-15 Mart Pazartesi-Salı günleri Büyük G(ö)REV etkinliği yapılacaktır' açıklamasında bulunan Türk Tabipleri Birliği, grev süresince acil hastaların, diyaliz hastalarının, acil ve riskli gebelerin, kanser hastalarının, yoğun bakım hastalarının madur olmayacaklarını ve bu grev süresince hastanelerdeki işleyişin resmi tatillerde olduğu gibi olacağını dile getirirken grevin hukuki açıdan yasal hakları olduğunu da belirtti.

Türk Tabipleri Birliği'nden grev açıklaması: Bitti fakat bazı doktorlar bugün de çalışmayacak!


“HİÇBİR YERE ÇEKİP GİTMİYORUZ, BURADA KALACAĞIZ”

13 Mart 2022 günü İstanbul’da Büyük Beyaz Buluşma gerçekleştirilmişti. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde buluşan hekimler ve sağlık çalışanları, Kadıköy İskelesi’ne “Hiçbir yere çekip gitmiyoruz, burada kalacağız” ve “Sağlıkta şiddeti durduracağız” pankartlarını taşıyan kitle, “Herkes bilsin şiddet varsa hizmet yok”, “Buradayız hiçbir yere gitmiyoruz”, “Vazgeçmiyoruz hakkımız olanı alacağız”, “Aile hekimliği ceza yönetmeliği geri çekilsin”, “Asistan hekim köle değildir”, “Nöbet ertesi ücretli izin istiyoruz” dövizleri taşıyarak yürümüşlerdi.

Türk Tabipleri Birliği'nden grev açıklaması: Bitti fakat bazı doktorlar bugün de çalışmayacak! - Resim : 2

 

 

 

Türk Tabipleri Birliği'nden grev açıklaması: Bitti fakat bazı doktorlar bugün de çalışmayacak! ile ilgili etiketler türk tabipleri birliği Doktorların grevi Bugün hastaneler açık mı? Bugün doktorlar çalışıyor mu?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.