16 Kasım okullar tatil mi? Kasım ara tatil olacak mı?

2020-2021 eğitim öğretim yılında okullarda ilk ara tatilin ne zaman başlayacağı öğrenciler tarafından aranmaya başlandı. Kasım ara tatili olacak mı? 16 Kasım 2020 Pazartesi okullar tatil mi? sorusunun cevabı gündemin ilk sırasında.

16 Kasım okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından merak edilmekte. Koronavirüs salgını nedeniyle okullarda bazı sınıfların halen EBA üzerinden eğitime devam ettikleri gözlemlenirken öğrenciler ve veliler, 2020 Kasım ayında ara tatilin olup olmayacağını ve ne zaman başlayacağını öğrenmeye çalıştı. Bakanlık tarafından yayınlanan ve ilk defa geçen sene uygulanan ara tatil modelinin bu sene de yürürlükte olacağı ifade edildi. Bu ay Kasım'da ara tatil yapılacak mı?

KASIM’DA ARA TATİL OLACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan eğitim öğretim takvimine göre; Kasım ayındaki ara tatil, 16 Kasım 2020 Pazartesi günü başlayacak ve 20 Kasım Cuma gününde de sona erecek.

ARA TATİLDE DERS OLACAK MI?

Koronavirüs salgını sebebiyle öğrenciler şu anda okullarında seyreltilmiş eğitim görmekteler. Bu nedenle ara tatilde de uzaktan eğitimin olması söz konusu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son açıklamasında, daha önceden de ara tatilde uzaktan eğitimin ara ara devam edebileceğinin sinyallerini vermişti. Yalnızca ara tatilde şu anlık Cumartesi ve Pazar günlerinde eğitim olabileceği ön planda yer almakta.

16 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

2020 yılında ilk ara tatilin başlayacağı 16 Kasım Pazartesi gününde okullar tatil olacak ve ara tatil, 20 Kasım Cuma günü sona erdikten sonra öğrenciler 23 Kasım Pazartesi gününde yeniden ders başı yapacaklar.

16 Kasım okullar tatil mi? Kasım ara tatil olacak mı? ile ilgili etiketler Kasım ara tatil okullar 16 Kasım tatil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.