16 Ekim MasterChef kim elendi? Murat mı, Doruk mu, Atakan mı, Eslem mi?

16 Ekim Masterchef Türkiye'de eleme potasına Murat, Doruk, Eslem ve Atakan girdi. MasterChef rüyasına kim veda edecek. 16 Ekim MasterChef kim elendi? Murat mı, Doruk mu, Atakan mı, Eslem mi? Ayrıntılar haberimizde bulunuyor.

TV 8'de yayınlanan 16 Ekim MasterChef Türkiye'de eleme potasına Murat, Doruk. Atajan ile Eslem girdi. Midye dolma ile yarışan yarışmacıların akıbeti ne olacak? 16 Ekim MasterChef kim elendi? Murat mı, Doruk mu, Atakan mı, Eslem mi? Tüm detaylar bu haberde yer alıyor.

 16 Ekim MasterChef kim elendi? Murat mı, Doruk mu, Atakan mı, Eslem mi?

16 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE
TV 8'de yayınlanan 16 Ekim tarihli MasterChef Türkiye'de yarışma heyecanı sürüyor. Dün Doruk ve Murat'ın eleme grubuna kaldığı yarışmada Mavi takım ve Kırmızı takım, takım yarışında kozlarını paylaşıyor. En iyi menüyü hazırlamak için çalışıyorlar.

Takım yarışında Kırmıı takımda ilginç bir olay yaşandı. Murat elindeki sıcak suyla takım arkadaşlarını yaktı. MasterChef Türkiye'de kırmızı takım yarışmacıları Meltem ile Murat arasındaki sıcak su kavgası yanık problemiyle sonuçlandı.

 Öte yandan MasterChef Türkiye'de jokey adaylarına yemek yapan yarışmacılardan Mehmet, daha önceki yıllarda 'joker'lik yaptım diyerek herkesi güldürdü.

Takım oyununu mavi takım kazandı. Dokunulmazlık yarışını Esra, Mehmet'e kazandırdı.

Eleme adayı Doruk ve Murat'a, Eslem ve Atakan dahil oldu. Eleme potasındaki yarışmacılar midye dolma yaptı. Atakan ve Eslem sona kaldı. Strese dayanamayan Eslem gözyaşlarına boğuldu. Atakan elendi.

16 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE!

 DAKİKA DAKİKA 15 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE
TV 8'in rekabet dolu MasterChef Türkiye yarışmasının yeni etabının ilk programı bu akşam (15 Ekim'de) yayınlandı.

Yarışmacılar birazdan kaptanlık kazanmak için yarıştı. Kaptanlık yarışını Uğur kazandı. Mavi takımın kaptanı olan Uğur, kırmızı takımın kaptanı olarak, "Pasif bir kaptan olacağını düşünüyorum" dediği Tuğçe'yi seçti. Uğur, Murat'ı takımına almayacağını söyledi. Tuğçe ise, "Uğur bana Murat'ı nazar boncuğu bıraktı" dedi. Takımlar belli oldu.

Mavi Takım: Kaptan Uğur, Kerem, Burcu, Mehmet, Atakan, Eslem.

Kırmızı Takım: Kaptan Tuğçe, Hakan, Meltem, Doruk, Murat.

Jüri üyeleri, kaptanlar Uğur ve Tuğçe'yi çağırarak önlüklerini değiştirmelerini istedi. Kaptanlar artık karşı takımla yarışacak.

Bir saat sonra gelecek arkadaşlarına ikram etmek üzere 20 kişilik 8 çeşit atıştırmalık yaptılar.

Takım oyununu mavi takım kazandı.

Mavi takım balkona geçerken, kırmızı takım dokunulmazlık için çalıştı. Aralarından iki kişi eleme potasına girecek.

Kırmızı takım üyeleri birbirlerine bağlanarak noodle yapmaya çalıştı. Şeflerin tabağına en yakın olan iki yarışmacı Meltem ve Doruk oldu. Dokunulmazlığı Meltem kazandı. Yarışmacıların oyları ile eleme adayı iki kişi belirlendi: Murat ve Doruk.

MEHMET YALÇINKAYA
1974 Bolu doğumlu Yalçınkaya, kariyer yolculuğunda Fransa’dan İtalya’ya Katar’dan Almanya’ya Cruise ile Yunanistan’a kadar dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Türkiye’de de Bodrum’dan İstanbul’a varana dek birçok otel ve Restoranın mutfak şefliğini yaptı.

2018 TÜRES tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödüllerinde 500 bin kişinin üzerinde halk oylaması sonucunda En iyi Şef Ödülü,
2012 Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya
Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Captan
Euroturkchefs Culınary Team Takım Kaptanlığı
Berlin -Almanya
Dünya Aşçılar olimpiyatları A kategorisi Dünya
2008 Üçüncülüğü - Erfurt – Almanya
Euroturkchefs Team Merit diploma Takım Halinde
Erfurt – Almanya
Oteller arası Amasya Osmanlı Saray yemekleri yarışması
1988–2008 Merit diploma Amasya- Türkiye
İstanbul Mutfak Ensitüsü Chef Düello –İstanbul -
Chef 8 Organizasyonu Mansiyon- Ankara
Lezzet fırtınası gurme Ritüeli – Wow Hotels – İstanbul

 MASTERCHEF TÜRKİYE
Dünyanın en zorlu en heyecanlı yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı.

Acun Ilıcalı, 9 sezon ve 170 bölümü geride bırakan MasterChef programının yapım haklarını satın aldı ve Türkiye'ye getirdi. MasterChef Türkiye, TV8'de yayınlanmaya başlayan MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

16 Ekim MasterChef kim elendi? Murat mı, Doruk mu, Atakan mı, Eslem mi? ile ilgili etiketler 16 ekim masterchef kim elendi murat mı doruk mu atakan mı eslem mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.