1500 yeni memur alınacak! İşte başvuru şartları...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü toplam 1500 Tapu ve Kadastro personeli alacak. Yeni personel alımı haberi adaylar arasında heyecan yarattı. Alınacak personellerde aranan özellikler ne? Başvurular ne zaman başlıyor. Başvuru şartları nedir? İşte adayların merak ettiği tüm bu soruların tanıtı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2017 senesi içerisinde 1500 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları ne zaman? 1500 memur alımı için başvuru şartları ne? Personel alınacak haberi iş arayan adayların arasında heyecanla karşılandı. Tapu ve Kadastro personel alımı hakkında merak edilen her şeyi adaylar için derledik.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyenlerin beklediği haber geldi. Ekonomik açıdan zor günler geçiren adayların uzun süredir gündeminde memur alımı vardı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre bin 500 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Tapu ve Kadastro memur alımı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte, alınacak adaylar ve personel alımı ile ilgili süreçin detaylar!

memur_alAmA

Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları ne zaman 1500 memur alımı başvuru şartları

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, personel ihtiyacının karşılanması, tapu ve kadastro hizmetlerinin aksamadan ve kanunların öngördüğü çerçevede yürütülebilmesi için sözleşmeli personel istihdam etmek üzere harekete geçti. Genel Müdürlük bin 500 sözleşmeli personel ihtiyacı olduğunu belirledi. Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı’nın onayı üzerine Genel Müdürlük bünyesinde görevlendirilmek üzere 813'ü tekniker, 487'si büro personeli ve 200'ü ise arşiv uzmanı olmak üzere toplam bin 500 sözleşmeli personelin alımı kararlaştırıldı. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak?

Tapu ve Kadastro personel alımı ne zaman yapılacak?

Tapu ve Kadastro’ya yönelik personel talebi, 19 Ocak 2016'da bir yazı ile Maliye Bakanlığına ve Devlet Personel Başkanlığına iletildi. Haziran ayı içerisinde ilana çıkmasının ardından ÖSYM tarafından merkezi yerleştirme yapılmak kaydıyla yaklaşık 45 gün içerisinde alımların gerçekleştirilmesi bekleniyor. Söz konusu kadrolara sadece Tapu Kadastro, Harita Kadastro ön lisans, Tapu ve Kadastro Yüksek Okulu lisans, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.

ONAY ÇIKTIĞINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Haberi ilk olarak Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, sosyal medya hesabından vermişti. Tufanoğlu, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 1500 personel alımı konusunda onayın alındığını duyurmuştu.

1500 yeni memur alınacak! İşte başvuru şartları... ile ilgili etiketler başvuru tapu ve kadastro personel alınacak personel alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.