15 yıl sonra muradına erdi!

Aylin Coşkun, 15 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Volkan Aslan ile dün akşam görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde Coşkun, yakın arkadaşı Hande Yener ile düet yaptı. 20 kiloluk bir gelinlik giyen şarkıcı, 2 farklı gelinlik daha değiştirdi.

Şarkıcı Aylin Coşkun, 15 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Volkan Aslan ile dün akşam nikah masasına oturdu. Düğünden saatler önce dini nikah kıydıran Coşkun, müstakbel eşinden mehir olarak 10 külçe altın istedi.

Görkemli bir düğünle evlenen Coşkun'a sanatçı dostları ve akrabaları da kilo kilo altın taktı.

15 yıl sonra muradına erdi!

3 FARKLI GELİNLİK GİYDİ

Uzun zamandır bu düğüne hazırlanan Coşkun, 3 farklı gelinlik giydi. Şarkıcının ilk gelinliği tamı tamına 20 kilo. Coşkun'un ikinci gelinliğini ise ünlü model Gülşah Saraçoğlu imzalı. Gelinliğin fiyatı ise 15 bin dolar yani 87 bin TL.

15 yıl sonra muradına erdi! - Resim : 2

HANDE YENER İLE DÜET YAPTI

Coşkun’un nikah şahidi olan yakın arkadaşı Hande Yener, ünlü şarkıcıyla sahneye çıkıp birlikte düet yaptığı ‘Manzara’ isimli şakıyı seslendirdi.

15 yıl sonra muradına erdi! ile ilgili etiketler Hande Yener Düğün Aylin Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.