15 yaşındaki multimilyonerin serveti dudak uçuklattı!

Henüz 6 yaşındayken sosyal medyada içerik üretmeye başlayan Isabella Barrett, 15 yaşında bir multimilyoner olmayı başardı. 15 yaşındaki sosyal medya fenomeni Isabella Barrett yıllık kazancını açıkladı. Multimilyonerin serveti dudak uçuklattı.

15 yaşındaki sosyal medya fenomeni Isabella Barrett,yıllık olarak 2 milyon dolarlık (yaklaşık 34 milyon 888 bin TL) kazancı olduğunu itiraf etti. Kendisini sosyal medya fenomeninden çok ‘girişimci’ olarak tanımlayan Barrett, 67 bin sosyal medya takipçisine “Çalışkan Ol, Zor Oyna” notunu ekleyerek günlük hayatını gösteren bir video paylaştı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda beyaz bir takım elbise giyen Barrett, ilk olarak bir helikopterin önünde poz verdi. Ardından ise benzersiz manzaranın karşısında helikopter seyahati yapmaya başladı. Helikopter gezisinin ardından Barrett, elmas kolyesini göstermeyi ve bir defileye çıkmayı ihmal etmedi.

Ay boyunca çok çalıştığını ifade eden Barnett, “Helikopterlerden yatlara çok yoruldum. Geçtiğimiz birkaç ayın özeti” dedi.

 

15 yaşındaki multimilyonerin serveti dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler multimilyoner isabella barrett

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.