Eski nişanlı sokak ortasında dehşet saçtı! 15 yaşındaki Melike'yi başından vurarak öldürdü

Aksaray'a bağlı Çimeli köyünde yaşayan Melike Arıbaş ailesiyle birlikte bir yakınlarının nişanı için Taş Pazar Mahallesine geldi. Aynı nişan törenine gelen eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) 15 yaşındaki Melike Arıbaş’ı başından vurarak öldürdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Aksaray'a bağlı Çimeli köyünde yaşayan Melike Arıbaş ailesiyle birlikte bir yakınlarının nişanı için Taş Pazar Mahallesine geldi. Araçtan indiği sırada aynı nişana gelen Melike'nin eski nişanlısı Muhammet Kılıç, genç kızı başına ateş ederek vurdu. Muhammet Kılıç'a engel olmak isteyen Melike'nin babası Doğanay Arıbaş'ta başından vurularak yaralandı.

Eski nişanlı sokak ortasında dehşet saçtı! 15 yaşındaki Melike'yi başından vurarak öldürdü
İhbar üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Melike Arıbaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Baba Doğanay Arıbaş ise tedavi altına alındı. Polis olaydan sonra kaçan Muhammet Kılıç'ı yakalayarak gözaltına aldı. Muhammet Kılıç'ın olayda 12 el ateş ettiği belirlendi. Cinayet zanlısı Muhammet Kılıç'ın emniyetteki sorgusu sürüyor.

Eski nişanlı sokak ortasında dehşet saçtı! 15 yaşındaki Melike'yi başından vurarak öldürdü ile ilgili etiketler Aksaray
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.