15 yaşındaki lise öğrencisi bilgisayarda oyun oynarken kalp krizinden öldü

Antalya’da yaşanan akıl almaz olayda 15 yaşındaki lise öğrencisi Harun Sarı bilgisayarda oyun oynadığı esnada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Antalya’nın Kepez ilçesinde Emek Mahallesi’nde yaşanan olayda, bilgisayarın başında oyun oynayan Atatürk Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi 15 yaşındaki lise öğrencisi Harun Sarı bir anda hareketsiz kaldı.

Bu durumu gören küçük kız kardeşi Nisa durumu annesine bildirince oğlunun masada hareketsiz olduğunun farkına varan anne hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. İhbarın ardından olay yerine sağlık çalışanları sevk edildi.

15 yaşındaki lise öğrencisi bilgisayarda oyun oynarken kalp krizinden öldü

Eve gelen sağlık görevlileri ilk müdahalenin ardından Harun Sarı'yı ambulans ile Şelale Tıp Merkezine kaldırdı. Burada Harun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze daha sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşlemlerin ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

15 yaşındaki lise öğrencisi bilgisayarda oyun oynarken kalp krizinden öldü ile ilgili etiketler Antalya Kalp Krizi Kepez harun sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.