15 yaşındaki kızın istismarında şok gelişme

İlk kez SuperHaber gündeme getirmişti. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde İrfan P. adlı iş insanının 15 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiiği iddiasına ilişkin iğrenç olayda yeni gelişmeler yaşandı. İddiaya göre İrfan P. istismarla yetinmeyip küçük kızı başka erkeklere de pazarlamaya kalkıştı. İğrenç olay küçük kızın durumu ailesine anlatması ile ortaya çıktı. Tüm bu iğrençlik içinde en korkunç olansa 13 yaşındaki kızın yaşadıklarının ablasının gözetiminde gerçekleşmesiydi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde başlayıp Aydın'ın Didim ilçesine uzanan iğrenç olayı Türkiye'nin gündemine ilk olarak SuperHaber getirmişti.

İddiaya göre, C.N.K. adlı küçük kız bundan 1 yıl önce yaşadığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iş insanı İrfan P.'nin istismarına uğradı. Ama iğrenç bununla sınırlı kalmadı. 

Bir süre önce küçük kız, annesi N.G. ve ablası H.K. ile Aydın'ın Didim ilçesine giderek yerleşti. Ancak iş insanı İrfan P., aile ile irtibatını burada da kesmedi. İrfan P., geçtiğimiz hafta Didim'e gitti. Küçük kız da annesine, iş insanının kendisine cinsel istimarda bulunduğunu söyledi. Anne hemen jandarmaya giderek İrfan P. hakkında şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine jandarma ekipleri, iş insanını gözaltına aldı. Tekirdağ'a getirilen Pullukçu tutuklanıp cezaevine konuldu.

KIZIN ABLASI DA TUTUKLANDI

Küçük kız, ifadesinde ablası H.K.'nin de kendisini para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorladığını iddia etti. Bunun üzerine gözaltına alınan abla da 'fuhşa aracılık etmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada İrfan P'nin küçük kızı istismar ettiğine ilişkin hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben ablasıyla birlikte oldum küçük kızla hiç bir ilişkim olmadı" dediği ileri sürüldü.

BAKANLIK KONUYA SAHİP ÇIKTI

Küçük kıza Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sahip çıktı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Habere konu çocuğumuz, bir kuruluşumuzda güvendedir. Çocuğumuzun psikolojisi ve rehabilitasyonuna yönelik mesleki çalışmalar devam etmektedir. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalıyla da hukuki sürecin takipçisi olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerini kullandı.

15 yaşındaki kızın istismarında şok gelişme ile ilgili etiketler Tekirdağ Çorlu Aydın Didim istismar Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.