15 yaşındaki kıza emekli hakimden taciz

İzmir'de bir tramvayda yaşanan olayda 15 yaşında bir kızı taciz ederek gizlice fotoğraflarını çeken yaşlı bir amca 'Emekli hakimim' dedi.

İzmir'de bir tramvayda yaşanan olayda 15 yaşında bir kızın gizlice fotoğraflarını çeken yaşlı bir amcanın, 'Emekli hakimim' diyerek olaydan kurtulmak istedi.

İzmir'de dün bir tramvayda yaşanan iğrenç olayda Kadın Davaları isimli Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşımda 15 yaşında bir kızı taciz ederek gizlice fotoğraflarını çeken yaşlı bir amcanın, sosyal medyada günün konusu oldu.

Tramvaydaki kadınların ısrarları sonrasında fotoğrafları çeken kişinin 'Kızım dur fotoğrafları açmaya çalışıyorum. Ben emekli hakimim' dediği görüldü. Fotoğrafların açıldığı görülen görüntülerde, yaşlı amcanın telefonunda kadınlara ait fotoğraflar olduğu görüntülere de yansıdı.

15 yaşındaki kıza emekli hakimden taciz ile ilgili etiketler İzmir emekli hakim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.