15 yaşındaki genç kızı döverek çıplak görüntülerini paylaşmıştı... Sapık hakkında istenen ceza belli oldu!

"Ramazan ağabey ne olur yapma" sözleriyle hafızalara kazınan Ankara'daki dehşette son dakika gelişmesi yaşandı. 17 yaşındaki kız arkadaşı T.Y. ile birlikte 15 yaşındaki H.A. adlı kızı, ıssız alanda darbedip çıplak görüntüsünü çekerek sosyal medyada yayınladığı iddiasıyla tutuklanan sapık Ramazan D. hakkında 36 yıl hapis cezası istendi.

Ankara Mamak'ta 20 Ağustos günü T.Y. isimli bir kız, daha önce kavga ettiği arkadaşı H.A. ile barışmak istediğini söyleyerek, Boğaziçi Mahallesi'nde buluştu. T.Y., erkek arkadaşı Ramazan D. ile birlikte H.A.'yı ıssız bir alana götürerek darbetti.

KIYAFETLERİNİ ÇIKARIP VİDEO ÇEKTİLER

Ramazan D., T.Y. tarafından darbedilirken görüntüsünü çektiği H.A.'yı daha sonra kıyafetlerini çıkarmaya zorladı. Olay, bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla ortaya çıktı. Görüntülerden yola çıkan jandarma ekipleri kısa sürede Ramazan D. ile kız arkadaşı T.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Ramazan D. ile T.Y., mahkemece tutuklandı.

 

"KIZ ARKADAŞIM DARBETTİ, BEN ÇEKTİM"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Ayrımcılık ve Cinsel Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak, Ramazan D. hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, şüphelinin suçlamaları kısmen kabul ettiği, H.A.'yı kız arkadaşı T.Y'nin darbettiğini, kendisinin ise bu anları cep telefonu kamerasıyla çektiğini söylediği yer aldı.

"RAMAZAN AĞABEY NE OLUR YAPMA"

İddianamede, yapılan inceleme ve alınan ifadeler sonrası H.A.'nın darp edildikten sonra Ramazan D. ve kız arkadaşı tarafından kıyafetlerini çıkarmaya zorlandığı, genç kızın ise Ramazan D.'ye 'Ağabey ne olur yapma' diye yalvardığı aktarıldı. H.A.'yı ıssız alanda bırakarak ayrılan Ramazan D. ile T.Y.'nin, çektikleri görüntüleri daha sonra sosyal medyada yayınladıkları yer aldı.

36 YILA KADAR HAPSİ TALEP EDİLDİ

Ramazan D. hakkında, 'basit yaralama', 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme', 'çocuğun cinsel istismarı', 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 36 yıla kadar hapis talep edildi. Ramazan D., iddianameyi kabul eden Ankara 9'ncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.T.Y., hakkında ise aynı suçlardan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Soruşturma Bürosunca başlatılan soruşturma sürüyor.

15 yaşındaki genç kızı döverek çıplak görüntülerini paylaşmıştı... Sapık hakkında istenen ceza belli oldu! ile ilgili etiketler Ankara Sevgili Sosyal Medya genç kadın ıssız alan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.