15 yaşındaki çocuğu taciz edip öyle bir rol yaptı ki!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. İlçede, 15 yaşındaki bir kıza elle tacizde bulunan Ebubekir Ö. (39), vatandaş tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Polisi karşısında görünce sağır ve dilsiz numarası yapan Ebubekir Ö., bir süre sonra suçunu itiraf etti.

Dün meydana gelen olayda, kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüyen Z.R.'nin arkasından yaklaşarak elle tacizde bulunan Ebubekir Ö., daha sonra hızla kaçmak istedi.

Bu sırada durumu fark eden bir vatandaş, Ebubekir Ö.’yü yakaladı. Ebubekir Ö. devriye görevinde bulunan polis ekibine teslim edildi.

POLİSLERİ GÖRÜNCE SAĞIR VE DİLSİZ NUMARASI YAPMAYA ÇALIŞTI

Ebubekir Ö. polisleri görünce sağır ve dilsiz numarası yapmaya çalıştı. Bir süre sonra dili çözülen Ebubekir Ö.’nün yaptığından pişman olduğu ve her şeyin bir anda geliştiğini söylediği öğrenildi.

Ebubekir Ö.’nün, daha önce aynı suçtan sabıkası olduğu ve ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü belirtildi. Ebubekir Ö. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

15 yaşındaki çocuğu taciz edip öyle bir rol yaptı ki! ile ilgili etiketler Kocaeli Taciz tacizci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.