1.5 TONLUK SIĞIRA 45 BİN TL!

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala hayvan pazarlarında canlılık yaşanıyor. En eski geleneklerden biri olan pazarlık yöntemi ise bu yıl koronavirüs nedeniyle ilginç değnek yöntemiyle gerçekleştiriyor. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Ataşehir Ferhatpaşa’da kurulan kurban pazarına giderek alıcılar ve satıcılarla konuştu.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık hayvanlar alıcılarını bekliyor. SuperHaber ekibi, geçen sene olduğu gibi bu sene de kurbanlık hayvanların satıldığı pazarları dolaşarak kurbanlık hayvan yetiştiricileri ve satıcıları ile konuştu. Bayrama az bir süre kala hayvan pazarında canlılık yaşandığı gözlendi. Bu sene koronavirüs salgını kapsamındaki yeni normalleşme sürecine denk gelen kurban pazarında hayvan alıcılarının en çok nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda tavsiyeler aldı.

Kurban Bayramı'nın en önemli geleneklerinden biri olan pazarlık yöntemi, bu yıl el sıkışmadan gerçekleştiriyor. Kurban almak için hayvan pazarına giden vatandaşlar, koronavirüs salgını nedeniyle adına 'pazarlık istasyonu' ve 'tokalaşmatik' denilen yöntemle satıcılarla değnek kullanarak pazarlık yapıyor.

Kurban pazarından renkli görüntüler SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

1.5 TONLUK SIĞIRA 45 BİN TL! ile ilgili etiketler Kurban Bayramı Kurbanlık kurban pazarı pazarlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.