15 Temmuz’un 5’inci yıldönümünde Nedim Şener’den isyan!

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın kadeh kaldırdığı için ceza aldığına dikkat çekerek "Ey Türk yargısı; 15 Temmuz’un bir izzet-i nefsi yok mu? Gürkan’a ceza verdiniz, bu tweetlerin karşılığı olmayacak mı?" dedi.

SuperHaber programcıları Mete Yarar ve Nedim Şener, SuperHaber Youtube kanalında yayınlanan 'Memeleket Aşkına' adlı programda 15 Temmuz'da yapılan hain darbe girişimiyle ilgili yapılan algı operasyonlarına dikkat çekti.

Yargıda çıkan bazı kararlara isyan eden Nedim Şener, "O gece kadeh kaldıran Edirne belediye başkanı ceza aldı. Bazılarının tweetleri de orada duruyor. Ey Türk yargısı; 15 Temmuz’un bir izzet-i nefsi yok mu? Gürkan’a ceza verdiniz, bu tweetlerin karşılığı olmayacak mı?" ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'in konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

"Sadece Gürkan değil, 15 Temmuz gecesi kadeh kaldıran çok vardı. Kamuoyunda görüntüleri çıkınca Edirne Belediye Başkanı ceza aldı. Bazılarının tweetleri de orada duruyor. İsimler hiç önemli değil. İYİ Parti'nin Bursa'daki yönetim kurulu üyelerinden Levent Özeren, avukat Sibel Sevinç Deveci darbe gecesi destek tweetleri atıyor. Bu insanların o tweetleri orada duruyor, bir tartışma nedeniyle bu tweetleri hatırlattığım için onlar tarafından mahkemeye verilmiş hala yargılaması süren ve yaptıkları şikayet nedeniyle yeni ifadeler vermek zorunda kalan biri olarak şuna üzüldüm, ey Türk yargısı; 15 Temmuz’un bir izzet-i nefsi yok mu? Gürkan’a ceza verdiniz, bu tweetlerin karşılığı olmayacak mı?"

15 Temmuz’un 5’inci yıldönümünde Nedim Şener’den isyan! ile ilgili etiketler Nedim Şener 15 Temmuz Recep Gürkan Yargı karar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.