‘15 Temmuz’u da görmüştüm’ diyen Cübbeli’den yeni açıklama: Rüyamda gördüm darbe tehlikesi var

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, darbe söylentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Darbe söylentileri var. Ben darbe tehlikesi de var diyorum. Ben rüyalar gördüm var." diyen Ünlü, daha önce de rüya gördüğünü ve 15 Temmuz'un olduğunu belirtti.

Cübbeli Ahmet, İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın Youtube kanalında sorularını cevapladı. 

Cübbeli Ahmet, FETÖ'nün annesini katlettiğini söyleyerek birçok kişinin ahını aldıkları gibi benim de ahımı aldılar diye konuştu. Tedavilerde ilim ile duanın birbirinden ayrılamayacağını belirten Cübbeli, darbeyle ilgili rüyalar gördüğünü, bunun askeri bir darbe olduğunu ve böyle bir tehlikenin hala sürdüğünü söyledi.

"RÜYAMDA GÖRDÜM DARBE OLACAK"

Cübbeli darbenin askeri olacağını söyleyerek 'Ben bu rüyayı yakın görmedim. Yakın derken var 6-7 ay. Bir kaç rüya gördüm 15 Temmuz'dan sonra. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe. Ben durduruldum, indirildim kimlik soruldu. Sokağa çıkma yasağı var. Bu şekilde gördüm için Allah muhafaza buyursun' dedi.

‘15 Temmuz’u da görmüştüm’ diyen Cübbeli’den yeni açıklama: Rüyamda gördüm darbe tehlikesi var

İşte Cübbeli Ahmet'in programdaki sözlerinden bazı satır başları;

"Beni hapishanede görünce üzüldü ondan sonra da hastanelik oldu. Yemekten içmekten kesildi. Üç ayda erimiş. Biz ancak vefat haberini alabildik. Cezaevinden cenaze için izin aldık ama geceden gidilecekti ona da müsaade edilmedi. Bunların hepsi FETÖ'nün zulümleriydi.

"ANNEMİ FETÖ KATLETTİ"

 Anamın ahını aldılar. Annemin katili ilan ettim onları. FETÖ'cü savcılar bizi yargılayanlar hepsi hapishanede şimdi. Bir tane dışarıda yoktu. Annemi katlettiler, sebebi oldular. Herkesten ah almışlardır ama ben de kendi ahımı yaptım. Allah da onları ıslah etmedi. Son ayrılığımız hüzünlü oldu. Mezarda bırakmadılar beni. Güneş batmadan cezaevine yetişeceğiz diye. Kaçıyor muyuz arkadaş? Mezardan apar topar bizi götürdüler.

"PEYGAMBER DUASI İSTEYEN ANA BABASINDAN DUA ALSIN"

Annesi olanlar kıymetini bilsinler. Bir peygamber duası isteyenler anne ve babasının dua alsın. Ömür boyu bu duaların hayrını görecektir. O dualar çoluk çocuğunda da çıkacaktır. Onun anne babasına ilgisi, alakası, sevgisi, hürmeti, ikramı çoluk çocuğundan torunlarından ona dönecektir. Bu Allah'ın kaidesidir.

Anneler günü gibi bir günlük hediyelerle, arayıp sormalarla kutlamalarda değil. Onlar bizden ayrılana kadar dünya aleminden vuku bulana kadar ölümle her türlü ikram hürmet ve saygıyı şart koşuyor Kur'an! Allah'a kulluk ikinci ana baba geliyor.

FATİH ALTAYLI'NIN SORUSU: BİLİME Mİ GÜVENELİM DUAYA MI?

Bunları birbirinden ayırmayalım. Çünkü Allah bize iki türlü tedbir emrediyor. Kur'an Kerim'de ikisi de var. Bir ayetinde tedbirinizi alın, öbür ayetinde elinizle kendinizi tehlikeye etmeyin. Koranada kendimizi tehlikeye atmamak için karantinada duruyoruz, evden çıkmıyoruz. Bütün bunlar Kur'an emirleri.

Yine Kur'an-ı Kerim'de "Lokman'a hikmet verdik" diyor. Lokman kim? Tüm dünyanın bildiği Lokman Aleyhisselam. Şimdi hikmet ne? Eski tabirle hekim derlerdi doktora. Hikmet ise hekimin ilmi. Yani tıp! Tıp bilimini de biz öğrettik diyor. Dolayısıyla duayı da Kur'an emrediyor, "Dua edin ben sizin" için kabul edeyim.

YAYININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

‘15 Temmuz’u da görmüştüm’ diyen Cübbeli’den yeni açıklama: Rüyamda gördüm darbe tehlikesi var ile ilgili etiketler FETÖ Cübbeli Ahmet Darbe 15 Temmuz darbe girişimi rüya Hadi Özışık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.