"15 Temmuz'da halk direndi, şimdi sıra para babalarında!"

Gazeteci-Yazar Nedim Şener, iş adamlarına tarihi bir çağrı yaptı. Halkın 15 Temmuz darbe girişiminde sokaklara dökülerek, dış saldırılara karşı görevini yerine getirdiğini belirten Şener, "Şimdi sıra para babalarına geldi. Hadi bakalım. Şimdi de siz direnin. Ekonomicilik oynayanlar şimdi fedakarlık yapsın bakalım." dedi.

Gazeteci-Yazar Nedim Şener, Habertürk TV’de katıldığı programda ekonomide yaşanan son gelişmelere üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.

Şener, AK Parti iktidarı döneminde servetlerine servet katan büyük holding sahibi iş adamlarının döviz konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini kaydetti.

“ONLAR NE KADARINI KAYBETMEYE RAZI GÖRECEĞİZ”

Şener, “AK Parti döneminde bir sürü iş adamı zengin oldu. Döviz varlıkları, binaları ve plazaları var. Ben Nedim Şener olarak her şeyimi kaybetmeye razıyım. Onlar ne kadarını kaybetmeye razı göreceğiz. Dövize karşı sadece devlet mi mücadele edecek, yoksa bu zengin iş adamları mı yapacak göreceğiz" dedi.

 

"ŞİMDİ SIRA PARA BABALARINA GELDİ"

Halkın 15 Temmuz'da şerefiyle emperyalistlere ve FETÖ'cülere karşı direndiğini hatırlatan Şener, "Şimdi sıra para babalarına geldi. Hadi bakalım. Şimdi de siz direnin. Ekonomicilik oynayanlar şimdi fedakarlık yapsın bakalım. Paralarını yurt dışına kaçıranlar var. Devlet bilmiyor mu bunu? Tayyip Erdoğan kendisi söylemedi mi?" ifadelerini kullandı.

 

"BİR BAKALIM SON DÖNEMDE NEREYE GÖNDERMİŞLER?"

Şener, AK Parti iktidara geldiği ilk dönemde dünyadaki milyarderler listesindeki Türk iş adamı sayısının 10'u geçmediğini, bugünse bu rakamın 32-35 civarında olduğunun da altını çizdi.

"Peki bu adamların Türkiye'de mal varlığı var mı?" ifadelerini kullanan Şener, şöyle devam etti:

"Bir bakalım son dönemde nereye göndermişler? Erdoğan bunu söylüyor. 'Bunu yapan vatan hainidir' diyor. Peki benim yoksul halkım, 15 Temmuz darbesine direnmiş bu insanlar şerefiyle fedakarlık yapacaklar. Erdoğan çağrı yapacak elindeki 100 dolarını bozduracak ama senin iş adamın para kaçıracak. Böyle bir şeref böyle bir namus var mı?"

"15 Temmuz'da halk direndi, şimdi sıra para babalarında!" ile ilgili etiketler Nedim Şener Dolar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.