15 Temmuz'a küfürler savurmuştu! İfadesinde böyle kıvırdı: Hesabım hacklendi...

15 Temmuz' un yıldönümünde sosyal medya hesabından küfürlü paylaşım yaparak gözaltına alınan Ş.Y'nin ifadesi ortaya çıktı... Ş.Y, ifadesinde "hesabım hacklenmiş, o paylaşımları ben yapmadım" dedi.

İzmir'de Ş.Y isimli şahıs, 15 Temmuz'un yıldönümünde sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yapmıştı. 

15 Temmuz'a küfürler savurmuştu! İfadesinde böyle kıvırdı: Hesabım hacklendi...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından 'Şeref yoksunu alçak gözaltına alındı' şeklinde paylaşım yaparak, o şahsın gözaltına alındığını duyurmuştu. 

O alçağın ifadesine Sabah gazetesi ulaştı.. 

SABAH ŞÜPHELİNİN İFADESİNE ULAŞTI

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Ş.Y. hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan işlem yapıldığı öğrenildi. Ş.Y. ifadesinde, "Bu Facebook sayfası bana ait. Ancak Facebook sayfam hacklendi. Bu paylaşımı ben yapmadım. Sayfamı ele geçiren kişiler yapmışlar. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Buca'da kahvehane işleten ve aynı zamanda emekli olan 57 yaşındaki Ş.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ş.Y. yurt dışı çıkış yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Şüphelinin hakkında dava açılması durumunda 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabileceği bildirildi.

15 Temmuz'a küfürler savurmuştu! İfadesinde böyle kıvırdı: Hesabım hacklendi... ile ilgili etiketler 15 Temmuz Gözaltı içişleri bakanı süleyman soylu skandal paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.