15 Temmuz YHT treni güzergahları ve saatleri! 15 Temmuz treni ücretsiz mi?

15 Temmuz YHT treni güzergahları ve saatleri araştırılıyor. 15 Temmuz treni ücretleri ne kadar?

TCDD tarafından yapılan açıklamada 15 Temmuz görseli ile giydirilen ’15 Temmuz treni’ yola çıkıyor. Peki 15 Temmuz treni ne zaman yola çıkıyor? 15 Temmuz treni ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan son açıklamada, yüksek hızlı tren (YHT) Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle Ankara-İstanbul, İstanbul-Konya ve Ankara-Eskişehir arasında 2 ay süresince sefer gerçekleştirilecek. Normal şartlar altında 411 kapasiteye sahip YHT'de koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin korunması amacıyla seyrek oturma düzeni olacak. Bu nedenle tren için 217 koltuk satışı olacak.

15 TEMMUZ YHT TRENİ GÜZERGAHLARI VE SAATLERİ!

15 Temmuz YHT treni, ilk seferine Ankara-İstanbul arasında 14 Temmuz 2020 Salı sabahı saat 10.00’da seferine başlayacak. Ankara-Eskişehir-İstanbul ve Konya arasında belirlenecek olan programa göre sefer yapacak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, 2 ay boyunca 43 bin 370 kilometre yol yapacak ve 23 bin 920 yolcu taşıyacak.

TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğünce YHT'lerde Kovid-19'a karşı tüm tedbirler alınıyor. YHT'ler, her sefer öncesi detaylı bir şekilde temizleniyor ve dezenfekte ediliyor.

15 Temmuz YHT treni güzergahları ve saatleri! 15 Temmuz treni ücretsiz mi? ile ilgili etiketler 15 Temmuz YHT 15 Temmuz treni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.