Yarın 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?

Yarın 15 Temmuz 2020 sokağa çıkma yasağı var mı? Pandemiden dolayı yarın 15 Temmuz Çarşamba gününde sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı araştırılıyor.

Yarın 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz'da sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı takip edilmekte.

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehit olan 251 vatan evladını andığımız 15 Temmuz 2020 tarihine az bir zaman kaldı. 15 Temmuz Çarşamba günü çeşitli etkinlikler, anma ve dualarla geçireceğimiz tarihte vatandaşlar sokağa çıkma yasağının var olup olmadığını merak ediyor. 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?

Bu konuda bakanlık tarafından henüz net bir açıklama yapılmazken ilerleyen 1-2 gün içerisinde vatandaşlara duyuru yapılması bekleniyor.

15 TEMMUZ ÇARŞAMBA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

15 Temmuz 2020 tarihinde çeşitli etkinlikler, anma ve dualarla geçireceğimiz tarihte pandemiden dolayı sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı bilinmiyor.

Yarın 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.