15 Temmuz şehitlerinin ailelerinden Barış Pınarı Harekatı'na destek!

15 Temmuz Derneği, Gençlik Komisyonu’nda bulunan şehit yakınları milli takıma destek vermek için Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gitti. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na destek veren 15 Temmuz şehitlerinin aileleri, “Şehit Yakınıyız, Barış Pınarı Harekatı’nda mehmetçiğimizin yanındayız” pankartı açtı.

15 Temmuz DerneğiGençlik Komisyonu’nda bulunan şehit yakınları milli takıma destek vermek için Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaydı. Türkiye-Arnavutluk maçını takip eden gençler, maç devam ederken tribünlerden pankart açtı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na destek veren 15 Temmuz şehitlerinin aileleri “Şehit yakınıyız, Barış Pınarı Harekatı’nda mehmetçiğimizin yanındayız” pankartı açtı.

Gençlerle birlikte maçı izlemeye gelen 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, “Barış Pınarı Harekatı, 15 Temmuz’un devamıdır. İkisi de ülkemizin bekası için girişilen mücadelelerdir ve bizler de bu operasyonu sonuna kadar destekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Burada bulunan genç arkadaşlarımız vatan için yakınlarını kaybetti. Ancak hepimiz farkındayız ki bu ülkenin bekası bizlerden daha önemli” diyen Tarık Şebik, tüm Türkiye’nin takip ettiği milli maçta Mehmetçiğe destek vermenin anlamının büyük olduğunu belirtti. Şebik, “Gençlerimizin milli hassasiyetleri gözetmesi ve vatan şuuruyla hareket etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Onların varlığı geleceğe olan inancımızı tazeliyor.” dedi.

15 Temmuz şehitlerinin ailelerinden Barış Pınarı Harekatı'na destek! ile ilgili etiketler Türkiye Fransa 15 Temmuz Derneği Tarık Şebik Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.